Groene- en Materialenveilingen

Naast bemiddeling bieden wij onze klanten ook de dienst veilingen aan. Deze dienst bestaat uit het organiseren van groene- en materialenveilingen.

Groene veilingen
In het voorjaar organiseert het CNB veilingteam zogenoemde 'groene veilingen', waarbij het gewas zoals het 'groen te velde staat' te koop wordt aangeboden aan belangstellenden. Het CNB veilingteam regelt alles: van het opmeten en inventariseren van de kraam tot en met de samenstelling en verspreiding van de catalogus en de benodigde publiciteit. Natuurlijk vindt er tussentijds steeds overleg plaats met de opdrachtgever, er gebeurt niets zonder uw instemming. Dat is logisch, het gaat tenslotte om uw bedrijf. 

Materialen veilingen
Op het gebied van materialen veilingen werkt CNB samen met Troostwijk Veilingen. Voor het organiseren van een materialen veiling, kunt u gewoon bij CNB terecht. CNB zal de veiling onderbrengen bij Troostwijk en zij bereiden de veiling voor, benaderen de kopers en voeren de veiling uit. Troostwijk is een professioneel veilinghuis waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde software.

Naast Troostwijk zullen wij de veiling uiteraard ook promoten in ons netwerk. Met het bereik van potentiële kopers van Troostwijk kunnen wij u de juiste dienstverlening bieden.

Heeft u plannen om te veilen of wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met onze veilingmeester Jan Meijer via jan.meijer@cnb.nl of tel. 06 - 10 44 28 03.

Contact
 • Ronald Walkier
  Veilinginkoper
  T +31 252 431 491
  M +31 683 714 350
  E  mail
 • Jan Meijer
  Veilingen
  T +31 252 431168
  M +31 6104 42803
  E  mail