Kwekersverenigingen

​Roselily Juanita
 
Uw product succesvol in de markt zetten, dat wilt u toch ook?
CNB biedt ondersteuning aan kwekersverenigingen en veredelaars in de afzet en promotie van hun product. Met 38 aangesloten verenigingen en ruim 200 rassen hebben wij de ervaring, kennis en creativiteit in huis om een ras onderscheidend in de markt te zetten. Dit gecombineerd met de verkoopkracht en netwerk van onze vertegenwoordigers maakt dit ons tot een interessante partner om de samenwerking aan te gaan.


Organisatie & administratie
Uiteraard kunnen wij ook de oprichting, organisatie en administratie van een kwekersvereniging verzorgen. Daarnaast kunnen wij de kwekersvereniging ondersteunen bij het maken en uitvoeren van het productie- en verkoopbeleid. Voor veredelaars kunnen wij ook de licentieadministratie verzorgen.

Marketing & Promotie
CNB ondersteunt u in het succesvol promoten van uw product. Van advertentiecampagnes in internationale vakbladen tot online social media campagnes. Daarnaast promoot CNB exclusieve rassen op  www.cnbpremiumvarieties.com . Dit is een online promotieplatform waarop foto's, video’s en technische informatie over onderscheidende bollen- en knollen rassen is te vinden. De redactie van Premium Varieties zorgt maandelijks voor interessante artikelen. Hierbij maken we gebruik van een mix van moderne media.

Heeft u een nieuwstip of een idee? Of wilt u meer informatie over het promoten van uw product? Neem hiervoor contact op met Marlies Jager via m.jager@cnb.nl.

 
Contact
 • Marlies Jager
  Communicatie & promotie
  T +31 252 431495
  E  mail
 • Carolien van Haaster
  Administratie kwekersverenigingen
  T +31 252 431127
  E  mail