Lidmaatschap CNB

Lidmaatschap CNB
Het lidmaatschap van CNB biedt grote voordelen.
 

Geen verplichtingen!

Wij willen onze leden niet beperken. Dat betekent dat het u als CNB lid volledig vrij staat om zaken te doen met andere IVB’s en/of veilingen. Een prettig gevoel!
 

Eenvoudig toegankelijk

Iedereen die zaken met ons doet – en dus een relatienummer heeft – kan een aanvraag doen om lid te worden van CNB.
 

Ook niet-leden profiteren van onze activiteiten

Naast leden heeft CNB ook andere relaties. Lidmaatschap is namelijk niet verplicht. Dat betekent dat onze organisatie open staat voor alle partijen. Ook niet-leden kunnen op onze service rekenen!
 

Restitutie

CNB is een professioneel en financieel gezond bedrijf en als lid kunt u hiervan profiteren! Maken wij winst, dan kunnen wij overgaan tot het uitkeren van een deel van die winst aan onze leden d.m.v. restitutie. Niet leden hebben geen recht op restitutie.

 

Uw mening telt

Als lid kunt u onze Algemene Ledenvergadering bijwonen. Indien er een stemming plaatsvindt, heeft u stemrecht. Het aantal stemmen is gerelateerd aan de door u gerealiseerde omzet. U heeft dus invloed op het beleid van ‘uw’ CNB.
 

Klinkt interessant?

Lid worden is eenvoudig. Als u zaken doet met CNB ontvangt u automatisch een aanmeldingsformulier. Door dit in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen stelt u de procedure in werking. Formulier gemist? Vraag het dan op bij uw vertegenwoordiger of bij John Meijer. 

Belangrijk

CNB hanteert een (oogst-)boekjaar dat loopt van 1 juni t/m 31 mei. Als u tijdens een boekjaar lid wordt, gaat uw statutaire lidmaatschap op de eerste dag van het volgende boekjaar in. 
 

BloembollenVisie

CNB en KAVB geven gezamenlijk BloembollenVisie uit; hét vakblad voor de bloembollen en vaste plantensector. Wilt u dit interessante magazine ook ontvangen? Sluit dan een apart abonnement af. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met John Meijer.
 
Aanmeldingsformulier CNB Lidmaatschap

Contact
  • John Meijer
    Abonnementen
    T +31 252 431173
    E  mail