Over CNB

CNB (U.A.)

De Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) is een professioneel, klantgericht bemiddelingsbedrijf in bloembollen, knollen en vaste planten. Met ruim 90 jaar ervaring, zo'n 1.500 leden en een jaaromzet van circa 254 miljoen euro zijn wij niet alleen in Nederland toonaangevend, maar gelden wij wereldwijd als de grootste coöperatieve bloembollenbemiddelaar – een positie waar wij oprecht trots op zijn.
 
Hét aanspreekpunt voor al uw vragen op bloembollengebied
Onze kernactiviteiten bestaan uit bemiddeling tussen aanbieders en afnemers van bloembollen, knollen en vaste planten. Maar CNB heeft ook een 12 hectare groot Koel- en Preparatiebedrijf in Bovenkarspel, waar (sier)gewassen volgens de meest recente inzichten worden gekoeld, geprepareerd en geconditioneerd. Om de zakelijke belangen van kwekers, broeiers, veredelaars en handelaren optimaal te faciliteren is bovendien een breed pakket aanvullende diensten ontwikkeld. Wij willen dienstverlening op maat leveren en een belangrijke rol spelen in de informatievoorziening en kennisoverdracht in de keten: CNB is hét aanspreekpunt voor al uw vragen op bloembollengebied. 
 

Twee vestigingen, 120 medewerkers

 
 
 
Vanuit ons moderne hoofdkantoor in Lisse (circa 100 medewerkers) worden alle handelsactiviteiten gecoördineerd. Binnen het Koel- en Preparatiebedrijf in Bovenkarspel werken ongeveer 20 enthousiaste medewerkers.
 
 
 
 
 

Jaarverslag 2015-2016

 
Via de link hieronder kunt u de volgende documenten downloaden:

 

Jaarverslag 2015-2016

Agenda ALV 4 oktober 2016

Notulen ALV 2015