• "

  Bloeiende showtuin en Gladiolentweedaagse bij CNB

  Met een eigen showtuin en binnenshow trekt CNB de aandacht voor een bloem die dezer dagen vooral in samenhang met de zoekterm “Vierdaagse”naar boven komt: de gladiool.

 • "

  CNB New Plants catalogus

  Voor een compleet overzicht van het vaste planten aanbod van CNB New Plants kunt u terecht op onze website. Klik hier voor de catalogus! Zit het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

 • "

  Vraag en aanbod CNB Makelaardij

  CNB Makelaardij assisteert u graag bij: aan- en verkoop, taxatie, huur en verhuur, beheer, pachtzaken en onteigening. Bekijk hier onze vernieuwde vraag en aanbodsbank!

 

Bemiddeling

Wilt u materialen kopen of zoekt u een vertegenwoordiger van een bepaald product of regio? Dan bent u hier aan het juiste adres.

 
 

Koelen en prepareren

CNB Koel- en preparatiebedrijf is specialist in koelen, prepareren en conditioneren van lelies en tulpen. U kunt bij ons ook ruimte of cellen huren.

 
 

Veilingen

CNB organiseert groene veilingen en materialenveilingen.Via deze pagina kunt u ook rechtstreeks aan onze webveilingen deelnemen.


 

Product & Show

Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste productnieuws van CNB. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of bekijk ons catalogusaanbod.

 
 

Nieuws

Wilt u het laatste CNB nieuws of het vaknieuws van BloembollenVisie bekijken? Dat kan via de onderstaande pagina’s.

 
 

Ga direct naar

Via deze links kunt u rechtstreeks naar CNB Online gaan maar ook ons vastgoedaanbod bekijken en naar CNB Kwaliteit+ gaan.