• "

    CNB New Plants catalogus

    Voor een compleet overzicht van het vaste planten aanbod van CNB New Plants kunt u terecht op onze website. Klik hier voor de catalogus! Zit het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

  • "

    Vraag en aanbod CNB Makelaardij

    CNB Makelaardij assisteert u graag bij: aan- en verkoop, taxatie, huur en verhuur, beheer, pachtzaken en onteigening. Bekijk hier onze vernieuwde vraag en aanbodsbank!

 

Bemiddeling

Wilt u materialen kopen of zoekt u een vertegenwoordiger van een bepaald product of regio? Dan bent u hier aan het juiste adres.

 
 

Koelen en prepareren

CNB Koel- en preparatiebedrijf is specialist in koelen, prepareren en conditioneren van lelies en tulpen. U kunt bij ons ook ruimte of cellen huren.

 
 

Veilingen

CNB organiseert groene veilingen en materialenveilingen.Via deze pagina kunt u ook rechtstreeks aan onze webveilingen deelnemen.


 

Product & Show

Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste productnieuws van CNB. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of bekijk ons catalogusaanbod.

 
 

Nieuws

Wilt u het laatste CNB nieuws of het vaknieuws van BloembollenVisie bekijken? Dat kan via de onderstaande pagina’s.

 
 

Ga direct naar

Via deze links kunt u rechtstreeks naar CNB Online gaan maar ook ons vastgoedaanbod bekijken en naar CNB Kwaliteit+ gaan.