• "

  Landelijke informatiebijeenkomst pioen

  CNB organiseert in samenwerking met LTO Glaskracht Nederland een landelijke informatiebijeenkomst Pioen. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 26 oktober bij het CNB Koel-en preparatiebedrijf in Bovenkarspel.

 • "

  CNB sluit boekjaar af met positief bedrijfsresultaat en restitutie aan de leden

  CNB sluit het boekjaar 2015-2016 af met een positief resultaat van € 1.109.000,- en dit resultaat wordt als restitutie uitgekeerd aan de leden.

 • "

  Jaarverslag CNB 2015-2016

  Zoals in ons persbericht is te lezen, sluit CNB het boekjaar 2015-2016 af met een positief bedrijfsresultaat en restitutie aan de leden. Het besluit tot restitutie van de winst wordt op 4 oktober ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene ledenvergadering. Via de 'lees meer' link kunt u alvast het jaarverslag inzien.

 • "

  Nieuwe locatie en producten voor de CNB Showtuinen

  Voor 2017 is gekozen voor een nieuwe locatie voor de CNB showtuinen. Van Geest Nurseries stelt haar land beschikbaar. Op deze locatie kan CNB haar showtuinen nog verder ontwikkelen. De locatie aan de Heereweg is een mooie zichtlocatie met voldoende parkeergelegenheid.

 • "

  CNB New Plants catalogus

  Voor een compleet overzicht van het vaste planten aanbod van CNB New Plants kunt u terecht op onze website. Klik hier voor de catalogus! Zit het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

 • "

  Vraag en aanbod CNB Makelaardij

  CNB Makelaardij assisteert u graag bij: aan- en verkoop, taxatie, huur en verhuur, beheer, pachtzaken en onteigening. Bekijk hier onze vernieuwde vraag en aanbodsbank!

 

Bemiddeling

Wilt u materialen kopen of zoekt u een vertegenwoordiger van een bepaald product of regio? Dan bent u hier aan het juiste adres.

 
 

Koelen en prepareren

CNB Koel- en preparatiebedrijf is specialist in koelen, prepareren en conditioneren van lelies en tulpen. U kunt bij ons ook ruimte of cellen huren.

 
 

Veilingen

CNB organiseert groene veilingen en materialenveilingen.Via deze pagina kunt u ook rechtstreeks aan onze webveilingen deelnemen.


 

Product & Show

Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste productnieuws van CNB. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of bekijk ons catalogusaanbod.

 
 

Nieuws

Wilt u het laatste CNB nieuws of het vaknieuws van BloembollenVisie bekijken? Dat kan via de onderstaande pagina’s.

 
 

Ga direct naar

Via deze links kunt u rechtstreeks naar CNB Online gaan maar ook ons vastgoedaanbod bekijken en naar CNB Kwaliteit+ gaan.