nieuwsoverzicht

Filters
Toon nieuws in de periode:
Van
Selecteer een datum in de agenda.
Tot
Selecteer een datum in de agenda.
  • Diane Gortzak
    Communicatie & promotie
    T +31 252 431218
    M +31 610 567070
    E  mail
Er zijn 14 resultaten gevonden.
Pagina: 1 2
Showkas CNB decor voor muscari’s
Van maandag 13 t/m vrijdag 17 februari vindt de CNB Muscariweek plaats. Tijdens deze week is de showkas van CNB gevuld met noviteiten en handelssortiment. De show is elke dag te bezoeken van 8.30 uur tot 17.00 uur bij CNB aan de Heereweg 347 in Lisse.
Vrijdag 20 januari jaarlijkse Leliemiddag Andijk
Op vrijdag 20 januari staat de jaarlijkse leliemiddag in Andijk op de agenda. Deze middag wordt georganiseerd door CNB en de lelievereniging West Friesland.
Werkzaamheden CNB Online
Vanaf donderdag 10 november 16.00 uur tot en met zondag 13 november worden er werkzaamheden uitgevoerd aan ons systeem. Dit betekent dat CNB Online gedurende deze dagen niet beschikbaar is.
Ruim sortiment verwacht tijdens CNB Leliedagen
Van woensdag 2 t/m vrijdag 4 november vinden de CNB Leliedagen plaats. Veredelaars en broeiers presenteren tijdens deze dagen hun lelies in het handelscentrum.
Hoge opkomst landelijke informatiebijeenkomst Pioen van LTO en CNB
Op woensdag 26 oktober heeft de landelijke informatiebijeenkomst Pioen van LTO Glaskracht Nederland in samenwerking met CNB plaatsgevonden.
Landelijke informatiebijeenkomst Pioen
CNB organiseert in samenwerking met LTO Glaskracht Nederland een landelijke informatiebijeenkomst Pioen. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 26 oktober bij het CNB Koel-en preparatiebedrijf in Bovenkarspel.
Nieuwe locatie en producten voor de CNB Showtuinen
Voor 2017 is gekozen voor een nieuwe locatie voor de CNB showtuinen. Van Geest Nurseries stelt haar land beschikbaar. Op deze locatie kan CNB haar showtuinen nog verder ontwikkelen.
CNB sluit boekjaar af met positief bedrijfsresultaat en restitutie aan de leden
CNB sluit het boekjaar 2015-2016 af met een positief resultaat van € 1.109.000,- en dit resultaat wordt als restitutie uitgekeerd aan de leden.
CNB Snij-grassenweek
CNB organiseert gedurende het jaar diverse productweken. Tijdens een productweek staat de showruimte van CNB vol met dit product. Afgelopen week is hier last minute nog een productweek aan toegevoegd, namelijk de CNB Snij-grassenweek.
Ingezonden noviteiten CNB New Plants in de prijzen
Twee ingezonden noviteiten bij de vakbeurs Plantarium van CNB New Plants zijn in de prijzen gevallen. Senecio candicans ‘Senaw’ (Angel Wings®) en Andropogon gerardii ‘IPG agro’ (Red October®) hebben beiden een bronzen medaille ontvangen.
CNB in het teken van de Crocosmia
Volgende week, van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus is de Crocosmia onderwerp van gesprek bij CNB. De showruimte wordt namelijk gevuld met een divers sortiment Crocosmia’s.
Bloeiende showtuin en Gladiolentweedaagse
Met een eigen showtuin en binnenshow trekt CNB de aandacht voor een bloem die dezer dagen vooral in samenhang met de zoekterm “Vierdaagse”naar boven komt: de gladiool.
CNB Pioenweken en CNB Irisweken in Lisse
Sinds maandag 6 juni is het iris- en pioenfeest bij CNB. De Mijnzaal van het CNB handelscentrum werd omgetoverd tot een grote gekoelde showruimte met meer dan 150 vazen pioenen en bijna 90 vazen irissen.
Narcissen en hyacinten in bloei op de Floratuin
Op donderdag 14 en vrijdag 15 april 2016 staat de vernieuwde Floratuin in Julianadorp helemaal in het teken van de narcis en de hyacint.
Er zijn 14 resultaten gevonden.
Pagina: 1 2