Calla

Met René van Marrewijk en Nick Broersen beschikt het CNB Callateam over nauwe connecties met de kwekerij van waaruit de pottenbroeiers en snijbloementelers worden bediend.

U maakt gebruik van de ervaring van twee vertegenwoordigers die zowel de in- als de verkoop coördineren en waarbij bruikbare marktinformatie wordt uitgewisseld.

Nieuwe ontwikkelingen in dit trendy product volgen elkaar snel op en met de kennis van dit team kunt u uw voordeel doen. Tenslotte heeft het CNB Callateam een breed scala aan cultivars welke men, tegen marktconforme prijzen, bemiddelt richting de droogverkoop exporteurs.

Promotie en exclusieve rassen
CNB ondersteunt u in het succesvol promoten van uw product. Van advertentiecampagnes in internationale vakbladen tot online social media campagnes. Daarnaast promoot CNB exclusieve rassen op Premiumvarieties.com. O.a. onderstaande rassen zijn door CNB succesvol in de markt gezet: Belcanto, Gold MedalCaptain Lovely, Captain Morelli, Captain Promise, Captain Reno, Captain Romance, Captain Safari, Captain Rosette, Captain Solo, Captain Trinity en Captain Ventura.