Tulp

CNB beschikt over een team van vertegenwoordigers waarbinnen alle specialisaties zijn gebundeld. Met maar liefst 18 tulpen vertegenwoordigers hebben wij een schat aan kennis en ervaring in huis. Er is dus altijd een vertegenwoordiger beschikbaar die bij u past. 

Financiële en administratieve afwikkeling
Voor informatie, tips en het uitwisselen van nieuwtjes kunt u ook bij uw CNB vertegenwoordiger terecht. Omdat wij ook de financiële en administratieve afwikkeling voor onze rekening nemen heeft u bovendien geen omkijken naar ‘formaliteiten’. En dat scheelt uiteraard veel tijd!

Onze vertegenwoordigers bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van bloembollen, knollen en vaste planten. Via de termijnhandel en door telefonische in- en verkoop (daghandel).

Promotie en exclusieve rassen
CNB ondersteunt u in het succesvol promoten van uw product. Van advertentiecampagnes in internationale vakbladen tot online social media campagnes. Daarnaast promoot CNB exclusieve rassen op Premiumvarieties.com. Onder andere deze rassen zijn door CNB  succesvol in de markt gezet: Dutch Design, Clearwater, Sinfonie, Sunset Tropical en Toplips

Wilt u de Vertuco tulpen Catalogus 2018 bekijken? Dat kan hier!