CNB Relatiedagen: focus op contact

07-12-2022

Verandering. We zitten er niet altijd op te wachten, maar soms is het goed om wat je al jaren doet, eens tegen het licht te houden. Dat heeft CNB ook gedaan met de opzet van de CNB Bloem- en relatiedagen. Met als resultaat dat de komende editie, in januari 2023, anders dan anders zal zijn. Maak kennis met de ‘CNB Relatiedagen’.

 Als we kijken naar de wereld van de beurzen en productshows, zien we dat allerlei organisaties hun plannen aan het heroverwegen zijn. Vanzelfsprekend is de invloed van de coronapandemie daarin nog merkbaar. Dit heeft bijvoorbeeld gevolgen voor de locatiekeuze, er is een verschuiving ontstaan naar meer digitaal, en sommige shows zijn zelfs van de kalender verdwenen. Dat laatste is niet de bedoeling met de CNB Bloem- en Relatiedagen. Die zijn nog altijd bijzonder waardevol voor zowel CNB als voor de relaties. De opzet wijzigt echter wel.

Bloemenshows voorzien in behoefte

De afgelopen jaren deed zich al een wijziging voor. Zo werden er tijdens de Bloem- en Relatiedagen al minder bloemen geshowd en kwam de focus meer te liggen op het netwerken en relatiebeheer. Het echte showen van producten gebeurt meer op andere momenten, bijvoorbeeld tijdens de Leliedagen in het CNB-handelscentrum in Lisse, de CNB Marktbroeishow tulp in Bovenkarspel en de Bol-op-Potdagen op de Floratuin in Julianadorp. Steeds opnieuw blijkt dat deze evenementen in een behoefte voorzien en veel bezoekers trekken. Deze gaan dan ook gewoon door.

Warm welkom in handelscentrum

Omdat veel relaties de Mechanisatiebeurs in Vijfhuizen zullen bezoeken in de periode van 10 tot en met 12 januari, verwacht CNB dat zij hun beursbezoek zullen combineren met een bezoek aan CNB. Er zal dan geen bloemenshow zijn in Lisse, maar het handelscentrum wordt wel gezellig aangekleed, met koffiehoekjes en bloemwerken die worden gemaakt door studenten van Vonk. Er is een barista die zorgt voor lekkere koffie, en er is gratis gebak voor alle gasten. Verder zijn de vertegenwoordigers natuurlijk aanwezig voor informatie en advies, en om gewoon even gezellig bij te praten. Bij vertrek ontvangen alle bezoekers een gratis attentie. Deze nieuwe aanpak vraagt ook om een kleine aanpassing in de naam van het event. Voortaan spreken we van de CNB Relatiedagen.

Reden genoeg dus om op 10, 11 of 12 januari naar Lisse te komen. Wilt u zeker weten dat uw vertegenwoordiger voor u beschikbaar is? Maak dan even een afspraak.

Highlighted image: CNB Relatiedagen: focus op contact