Showkas CNB decor voor muscari's

02-07-2017

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 februari vindt de CNB Muscariweek plaats. Tijdens deze week is de showkas van CNB gevuld met noviteiten en handelssortiment. De show is elke dag te bezoeken van 8.30 uur tot 17.00 uur bij CNB aan de Heereweg 347 in Lisse.

De laatste jaren zijn er steeds meer nieuwe, zeer bruikbare soorten op de markt gekomen. De muscari doet het goed op pot, in de tuin en in een boeket. Dus alle reden voor het organiseren van de CNB Muscariweek.

Inzenders zoals Muscari BV, Kwekersvereniging Big Smile, Gebr. Pletting en Roma Nova zijn inzender van de productweek. Nieuwe inzenders kunnen zich tot aan de opening van de show nog aanmelden. Hoe meer er geshowd kan worden, hoe beter. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Maaike Pennings: m.pennings@cnb.nl

De show is met name interessant voor handelaren en exporteurs in potjes, snijbloemen en droogverkoop.

Vergelijkbaar nieuws

Aan tafel met... Pioen 'Henry Bockstoce'

13 juni 2018

Deze week hebben we een speciale Aan tafel met... namelijk de winnaar van de CNB Dutch Peony Award 2018!  In onderstaande video vertelt Marcel Salman van Kwekerij de Grashoek over zijn winnaar.  Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid. Bekijk de video hier:

Aan tafel met... Iris 'Discovery'

30 mei 2018

Deze week zijn we op bezoek geweest bij Mark Hopman van Gebr. Hopman.  In onderstaande video vertelt hij samen met Irissen vertegenwoordiger Hans Pater over Discovery, Discovery Purple en Discovery Sky.  Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid. Bekijk de video hier:

Daar komt handel uit!

06 maart 2018

Arno Kroon en Paul van Bentem lijken een gat in de markt gevonden te hebben. Afgelopen week werd de eerste editie van de marktbroeishow bol-op-pot georganiseerd.  “De aanloop was boven verwachting goed”, aldus Arno. “Op de eerste dag kwamen er ruim honderd bezoekers langs en ook de tweede dag hebben we veel interessant bezoek gehad. Daar komt zeker handel uit.”  Het is wat het is De insteek van de show was, om het product te laten zien zoals het er in het echt ook uit ziet. “Zoals we de potten geplant hebben, zo zijn ze ook geshowd. We hebben de potten niet mooier gemaakt dan ze zijn”. Paul en Arno hebben samen 90% van de handel die geshowd werd, zelf gebroeid. De rijke bloeier narcis ‘Tête Bouclé’ had veel bekijks en zo ook de narcis ‘Big Smile’. Naast een divers aanbod van narcis en muscari werd er ook tulp, calla, fritillaria, iris, sneeuwklokje en chionodoxa geshowd.