Aan tafel met... Pennisetum 'Red Head'

02-10-2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Pennisetum 'Red Head' van Meiland B.V. 

Wil je alles weten over deze Pennisetum?
Bekijk dan de video hier

Ook uw producten online en offline promoten bij CNB?
Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Vergelijkbaar nieuws

Aan tafel met... dahlia 'Ivannetti'

18 september 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Dahlia 'Ivannetti' van J. van der Linden & Zoon B.V.  Wil je alles weten over deze Dahlia? Bekijk dan de video hier Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream'

04 september 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream' van J. Vleut.  De prachtige 'Seniors Dream' is vernoemd naar Jan zijn vader. Wil je alles weten over deze Dahlia? Bekijk dan de video hier.  Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Aan tafel met... Dahlia 'Sebastian'

22 augustus 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... dahlia 'Sebastian' van kwekerij Punthuis uit Oude Wetering  In onderstaande video vertelt Charles over deze unieke zalm roze dahlia. Wil je meer weten? Kijk dan in de komende editie van de Greenity! Bekijk de video hier Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.