Betaaldatum september

01-08-2018

Omdat wij de betaaldatum van september 2018 zo goed en zo snel mogelijk willen afwikkelen, is het prettig dat onze administratie op tijd over de nodige gegevens beschikt.

Wij willen u vragen leveringsnota’s van partijen die tot en met dinsdag 14 augustus 2018 geleverd zijn, uiterlijk 22 augustus bij ons aan te leveren. Leveringsnota’s die later binnen komen, kunnen wij pas per betaaldatum november 2018 verwerken. Ook al heeft de leverantie voor of op 14 augustus plaatsgevonden.

Zowel kopers als verkopers verzoeken wij op de leveringsnota’s en ontvangstbewijzen duidelijk het koopbriefnummer en de leveringsdatum in te vullen. Alvast bedankt.

Vergelijkbaar nieuws

Betaaldatum januari 2019

04 december 2018

Omdat wij de betaaldatum van januari 2019 zo goed en zo snel mogelijk willen afwikkelen, is het prettig dat onze administratie op tijd over de nodige gegevens beschikt. Wij willen u vragen leveringsnota’s van partijen die tot en met vrijdag 14 december 2018 geleverd zijn, uiterlijk 21 december 2018 bij ons aan te leveren. Leveringsnota’s die later binnen komen, kunnen wij pas per betaaldatum maart 2019 verwerken. Ook al heeft de leverantie voor of op 14 december 2018 plaatsgevonden. Zowel kopers als verkopers verzoeken wij op de leveringsnota’s en ontvangstbewijzen duidelijk het koopbriefnummer en de leveringsdatum in te vullen. Alvast bedankt.

U krijgt terug

16 oktober 2018

Afgelopen vrijdag zijn door de administratie van CNB de restitutiefacturen gemaakt. U kunt deze terugvinden op CNB online. 10 procent Op de betaaldatum 1 november wordt deze restitutiefactuur met uw saldo bij CNB verrekend. De ALV heeft ingestemd met deze bestemming van de winst. U krijgt 10% van uw betaalde provisie over de diensten bemiddeling en veilen terugbetaald. Wat betreft veilen geldt dit alleen voor groene veilingen. Materialenveilingen worden administratief en financieel afgewikkeld door Troostwijk en niet door CNB, vandaar. Frisse tegenwind Ook in boekjaar 2018/2019 zijn de bemiddelaars en veilingmedewerkers druk om een mooi resultaat neer te zetten. Alleen is er frisse tegenwind. De tulpenoogst was gewoontjes en het ziek en zeer valt niet mee. De leliemarkt zit in een serieuzere dip. Bij de dienst veilen hebben we het druk. Het wordt al met al een absolute uitdaging om wederom een mooi resultaat neer te zetten. We gaan er wel voor, dat mag u van ons verwachten. Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met  Paul Peters (Manager bemiddeling).

Betaaldatum november 2018

25 september 2018

Omdat wij de betaaldatum van november 2018 zo goed en zo snel mogelijk willen afwikkelen, is het prettig dat onze administratie op tijd over de nodige gegevens beschikt. Uiterlijk 8 oktober Wij willen u vragen leveringsnota’s van partijen die tot en met zondag 30 september 2018 geleverd zijn, uiterlijk 8 oktober bij ons aan te leveren. Leveringsnota’s die later binnen komen, kunnen wij pas per betaaldatum januari 2019 verwerken. Ook al heeft de leverantie voor of op 30 september plaatsgevonden. Zowel kopers als verkopers verzoeken wij op de leveringsnota’s en ontvangstbewijzen duidelijk het koopbriefnummer en de leveringsdatum in te vullen. Alvast bedankt.