CNB New Plants showt volop noviteiten op Plantarium

21-08-2018

Van woensdag 22 t/m vrijdag 24 augustus vindt Plantarium plaats in Boskoop. De vaste planten vertegenwoordigers van CNB zijn ook weer van de partij. (Standnummer 175)

Noviteiten
CNB New Plants heeft een drietal noviteiten aangemeld voor de keuring. Naast deze inzendingen is er in de stand nog veel meer moois te vinden, waaronder nog meer noviteiten. Uiteraard zijn de ingezonden noviteiten ook in de stand te zien.

Carex Ribbon Falls, Ashiro Gentiana en Phlox Green Lion®
Ribbon Falls is een nieuwe donkergroene Carex en een krachtige groeier. Deze noviteit is ingezonden voor de keuring. Het donkergroene, lichtgolvende en glimmende blad zorgt voor een gezonde uitstraling. De plant is geschikt voor de border, voor in pot en als hanging basket.
Ashiro Gentian uit Japan heeft een primeur op Plantarium 2018, de eerste nieuwe generatie pot Gentianen zijn te zien in de stand. Ze zijn werkelijk schitterend met de witte Crystal Ashiro®, de donker rode Lipstick Ashiro® en de donkerblauwe Shine Blue Ashiro®.
De  nieuwe mos – groene  Phlox Green Lion® is met zijn lange bloei van 8-12 weken en zijn compactheid een topper die  geschikt is voor de potten teelt. Uiteraard is deze noviteit ook in de stand te vinden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met vertegenwoordigers Ron Hoogeveen en Marcel Salman.

Schizachyrium scoparium Chameleon
CNB vertegenwoordigers Henk de Jong en René Schrama hebben de Schizachyrium scoparium Chameleon ingezonden. Deze Schizachyrium heeft een groenwit blad, dat verkleurt naar paarsrood. De plant bloeit in september en november, bij voorkeur in de tuin of in een border.

Plantarium bezoeken? Aanmelden kan hier

Highlighted image: CNB New Plants showt volop noviteiten op Plantarium

Vergelijkbaar nieuws