Dahlia, dahlia en nóg eens dahlia!

22-08-2018

Met vorige week nog een showkas vol crocosmia's, zijn maandag de CNB Dahliadagen van start gegaan.  Maar dat is niet het enige, deze hele week staat namelijk in het teken van de dahlia. 

Prachtige show
In de showkas bij CNB is een prachtige show te zien met meer dan 140 soorten dahlia’s van 13 verschillende inzenders. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De show is nog te bezichtigen tot en met vrijdag. 

Holland Dahlia Event
Naast de CNB Dahliadagen gaat vandaag de tweede editie van het Holland Dahlia Event van start. Uiteraard is onze showtuin ook weer één van de bezoeklocaties (Heereweg 439, Lisse). Met als toetje a.s. vrijdag een afsluitende barbecue op de showtuin. 
Heeft u zich niet aangemeld voor de BBQ? Dat kan hier alsnog. 

Dahlia mozaïek
Voor het eerst is er tijdens deze week ook een dahlia mozaïek wedstrijd. Eén van de kunstwerken staat bij ons op de showtuin. Meer info over deze wedstrijd en de route vind je hier. 

Aan tafel met... Dahlia 'Sebastiaan' 
Iedere twee weken gaan wij letterlijk aan tafel met een product. Deze week staat Dahlia 'Sebastian' op de tafels. Een prachtige zalmroze dahlia van Kwekerij Punthuis. Wil je meer weten over deze unieke dahlia? Bekijk dan hier filmpje hier. 

Highlighted image: Dahlia, dahlia en nóg eens dahlia!

Vergelijkbaar nieuws