Teeltadvies

Uw teelttechnische sparringpartner!

CNB Teeltadvies ondersteunt u graag bij het nemen van teelttechnische beslissingen. Door onze opgebouwde ervaringen met uiteenlopende teeltprocessen én onze uitstekende banden met vooraanstaande onderzoeksinstituten kunnen wij knelpunten snel inventariseren en daarin oplossingen aanbieden.

Teelttechnische beslissingen hebben grote gevolgen voor de opbrengst en kwaliteit van uw producten en het uiteindelijke commerciële resultaat. Van startende bloembollenproducent tot ervaren bolbloementeler: iedereen komt soms voor verrassingen en uitdagingen te staan!

Beste rendement
Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste beslissingen om zo teelttechnische valkuilen te vermijden. Zo kunt u sturen op het behalen van het beste rendement door kostenbesparing en verbeterde bedrijfsprocessen.

Certificering en keuring spoelbassins
Voor het certificeren van spoelbassins voor de bloembollenteelt is CNB Teeltadvies uw juiste partner. De vijfjaarlijkse keuring alsmede het ontwerpen van een nieuw aan te leggen bassin kan CNB Teeltadvies voor u verzorgen.

Bekijk hier onze teeltadvies video's 

Highlighted image: Teeltadvies