Wij houden het hoofd koel (Blog: Paul Peters)

25-07-2018

De bollensector wordt geconfronteerd met weerrecords met vooral veel nadelige gevolgen.

Statistieken de kast in
Te beginnen met een extreem nat najaar (2017), vervolgens late vorst met flinke oostenwind, een brander in mei en nu alweer weken droogte. De statistieken kunnen de kast in, want wat zegt een leliestatistiek als het aanhoudend droog blijft? En wat zegt een uitbreiding in areaal tulp als de nattigheid, vorst en brander hun schades hebben aangericht?

Relaties extra belangrijk
De voorspelbaarheid in het bollenvak is gering en daarom zijn relaties nu belangrijker dan ooit. Investeren in de lange termijn loont om elkaar te vinden in deze extreme tijden.

Oplossingen
In de bemiddeling zijn we ons daar goed van bewust. Onze bemiddelaars proberen met man en macht bestaande lijnen in stand te houden. Daar waar mogelijk, worden alternatieven geboden en samen met u naar oplossingen gezocht. Er zijn natuurlijk digitale mogelijkheden in vraag en aanbod maar het wordt maar weer eens al te duidelijk dat relaties veel belangrijker zijn.

Hoofd koel houden
In het onderhouden van deze relaties proberen we bij CNB het hoofd koel te houden om u in deze droogte en hitte zo goed als mogelijk van dienst te blijven. Af en toe trakteren we onszelf op een ijsje. We wensen u en onszelf alleen nog een flinke verfrissende regenbui.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met Paul Peters (Manager bemiddeling).

Highlighted image: Wij houden het hoofd koel (Blog: Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws