Nieuwe huisstijl kleurt CNB

11-09-2017

Ondernemend, resultaatgericht, verbindend en actief. Onze kernwaarden die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl. 

Rood, paars en oranje zijn de nieuwe kleuren van ons logo. En daarmee dus ook onze website, het briefpapier, flyers, productgidsen en alle andere uitingen. Het was tijd voor iets nieuws. In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe uitingen bijgekomen. Dat vroeg om eenheid en een stukje professionalisering. 

Verbinden
CNB verbindt de wereld van bloembollen.  Dat is wat we in de kern doen en dus hebben we gezocht naar een huisstijl die hierbij past. Het resultaat is een fris en helder logo, waarbij de kleuren bewust gekozen zijn. Rood en paars zijn veel voorkomende kleuren in de bollenvelden. Oranje staat voor het typisch Hollandse product en de leidende positie die wij in deze sector hebben. De bloembladeren staan voor alle producten waarin wij bemiddelen. Alle diensten die wij verlenen vallen onder deze nieuwe huisstijl. 


 


Vergelijkbaar nieuws

Wapperende vlaggen

14 september 2017

Na de lancering van de website is onze nieuwe huisstijl ook verder doorgevoerd. Wapperende vlaggen en een nieuw bord sieren de tuin in Lisse. Ook bij onze vestiging in Bovenkarspel en op onze showtuin zijn de nieuwe vlaggen in de top gehesen. Een bedankje aan Windkracht-10 voor het ontwerpen van dit logo en onze huisstijl is wel op zijn plaats. Ook Why ICT Group hebben wij hard nodig gehad voor de technische realisatie van onze website. Dat met de lancering van onze huisstijl de herfst is aangebroken, is niet zo gek gezien de naam van ons reclamebureau... 

Positief bedrijfsresultaat voor CNB

05 september 2017

Op dinsdag 3 oktober vindt de Algemene Ledenvergadering van CNB plaats. Het afgelopen boekjaar wordt met een positief resultaat van € 1.648.000,- afgesloten. Dit is een stijging van € 570.000 ten opzichte van vorig boekjaar. De handelsomzet bemiddeling bedraagt € 293 mln. Hier is een toename van 3 miljoen euro gerealiseerd. “De behaalde handelsomzet en een goede incasso van debiteuren zorgt er wederom voor dat onze leden kunnen rekenen op een restitutie van 10 procent van de betaalde provisie”, aldus Leo van Leeuwen, directeur CNB. Aan de ledenvergadering wordt dit besluit tot restitutie van betaalde provisie ter goedkeuring voorgelegd. Met een omzet van € 4,8 miljoen is de dienst koelen en prepareren nagenoeg gelijk gebleven aan vorig boekjaar. Met groene veilingen is een omzet van € 2 miljoen gehaald. Dit is een lichte stijging ten opzichte van vorig boekjaar. De Algemene Ledenvergadering vindt plaats in het CNB gebouw in Lisse. De aanvang van de vergadering is 19.30 uur en vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De leden ontvangen hiervoor overigens nog een uitnodiging met aanvullende informatie.