Over makelaardij

Wij assisteren u graag bij: aan- en verkoop, taxatie, huur en verhuur, beheer, pachtzaken en onteigening. Uw partner in agrarische zaken

Bij de aan- en verkoop van onroerend goed gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Tenslotte gaat het hierbij vaak om objecten die een grote waarde vertegenwoordigen. Niet voor niets werkt u in zo’n geval bij voorkeur samen met een vakkundig adviseur.

Specialist in de bloembollensector
Bij ons kunt u aankloppen voor het gehele traject van de aan- of verkoop. Daarbij kunt u denken aan een kadastraal en bestemmingsplanonderzoek of de beoordeling van onroerend goed. Maar ook voor de uiteindelijke prijsonderhandelingen bent u bij CNB-Makelaardij aan het juiste adres. U bepaalt zelf welke taken u aan ons wilt uitbesteden. Daarover maken we van te voren duidelijke afspraken met elkaar.

Taxaties
CNB Makelaardij is gespecialiseerd in het maken van taxaties binnen het landelijk vastgoed. Onze makelaars zijn VastgoedCert. en NRVT gecertificeerd. Wij werken samen of in opdracht van accountants, banken, notarissen en de belastingdienst. Ook bedrijven, particulieren, gewasspecialisten en veilingdeskundigen doen een beroep op de kennis en deskundigheid van ons.
Lees meer

VastgoedPro
CNB Makelaardij is aangesloten bij VastgoedPro. De beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals die zich richt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en deskundigheidsbevordering van het landelijk vastgoed. Een nieuw initiatief van VastgoedPro is Vastgoedvanhetland. Een website waar alle makelaars en rentmeesters in Nederland kunnen hun aanbod op Vastgoedvanhetland.nl plaatsen.