Leliebewaring

Wanneer er leliebollen bij ons binnenkomen wordt er een gekoeld traject gevolgd, vanaf het ontvangst tot en met uitslag. Na binnenkomst houden wij een minimale termijn van 5 dagen aan voordat de partij wordt ingepakt. Dit is om wondheling te stimuleren en verspreiding van PLAM-V te minimaliseren.

Voorafgaand aan het inpakken kunnen wij uw leliebollen desgewenst spoelen voor export. Door middel van suikeronderzoek bepalen wij het beste invries moment van uw lelies. Tijdens de bewaring voeren we een spruitcontrole uit (ULO uitgezonderd).

ULO bewaring, onze specialiteit
De ULO bewaarmethode is niet meer weg te denken in de bewaring van bloembollen. ULO staat voor "Ultra Low Oxygen" en het is een methode waarbij de producten...
Lees meer

CNB UltraMist®
CNB heeft in 2012 een nieuwe vorm van leliebewaring ontwikkeld; bewaring zonder finpeat. Afhankelijk van de maat en soort, kunnen door door CNB UltraMist® tussen de 20 en 30% meer bollen in...
Lees meer


Meer ondersteuning bij onderzoek en afhandeling
Ook kunnen wij in overleg de verlading van de container verzorgen met de daarbij behorende administratieve afhandeling zoals het opmaken van de fyto, facturen, paklijsten en CMR.