Lidmaatschap CNB

CNB is een professioneel en financieel gezond bedrijf en als lid kunt u hiervan profiteren!

Maken wij winst, dan kunnen wij overgaan tot het uitkeren van een deel van die winst aan onze leden d.m.v. restitutie.

Uw invloed
Leden hebben recht op restitutie. Als lid kunt u onze Algemene Ledenvergadering bijwonen. Indien er een stemming plaatsvindt, heeft u stemrecht. Het aantal stemmen is gerelateerd aan de door u gerealiseerde omzet.
U heeft dus invloed op het beleid van ‘uw’ CNB.  CNB hanteert een (oogst-)boekjaar dat loopt van 1 juni t/m 31 mei. Als u tijdens een boekjaar lid wordt, gaat uw statutaire lidmaatschap op de eerste dag van het volgende boekjaar in.   

Hoe kan ik lid worden?
Wij willen onze leden alle vrijheid bieden als ondernemer. Dat betekent dat het u als CNB lid volledig vrij staat om zaken te doen met andere IVB’s en/of veilingen. En dat geeft een prettig gevoel! Iedereen die zaken met ons doet – en dus een relatienummer heeft – kan een aanvraag doen om lid te worden van CNB. Lidmaatschap is namelijk niet verplicht. Dat betekent dat onze organisatie open staat voor alle partijen. Ook niet-leden kunnen op onze service rekenen! Lid worden is eenvoudig, als u zaken doet met CNB ontvangt u automatisch een aanmeldformulier. Door dit in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen stelt u de procedure in werking.

Heeft u het formulier gemist? Vraag het dan op bij uw vertegenwoordiger of neem contact met ons op.